Lifestyle

Si ndikon çokollata në performancën tuaj?

Këto janë lajme të mira për të dashuruarit me çokollatat: ngrënia e tyre ka ndikim pozitiv në performancën konjiktive sipas studimit të ri. Performanca konjiktive lidhet me konceptet, njohjen e modeleve, gjuhën, vëmendjen, aksionin, zgjidhjen e problemeve dhe imazheve...

Këshilla për heqjen e erës së keqe të këmbëve

Shkenca sqaron se pse këmbët tuaja mbajnë erë të keqe dhe çfarë të bëjmë rreth kësaj. Së pari, pse. Në kundërshtim me besimin popullor, nuk është e vërtetë që djersa shkakton erën e keqe. Së paku jo në mënyrë direkte. Djersa është në të vërtetë pa erë, por era e keqe...

Meshkuj mësoni këto gjëra

Meshkujt mund të jenë miq dhe partner shumë të mirë, por nganjëherë mund të bëjnë edhe më shumë. Disa fjali që femrave u vijnë gjithmonë ndër mend janë: ‘’Nuk ka bërë asnjë sakrificë’’ ose ‘’Është gjithmonë me miqtë’’ ose ose ‘’Nuk më kushton rëndësi’’. Ja pra djem...

A lejohet seksi gjatë muajit të Ramazanit?

Marrëdhënia seksuale gjatë ditëve në Ramazan është haram për burrat dhe gratë të cilët janë të detyruar të agjërojnë gjatë ditës. Të bësh seks është një mëkat për të cilin shpagim (kafaarah) duhet të ofrohet. Kafaarah është për të liruar një rob, e nëse kjo nuk është...

Meshkuj mësoni këto gjëra

Meshkujt mund të jenë miq dhe partner shumë të mirë, por nganjëherë mund të bëjnë edhe më shumë. Disa fjali që femrave u vijnë gjithmonë ndër mend janë: ‘’Nuk ka...