[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]
11.03.2023 Festojm 8 Marsin – Vetem per Zonja dhe Zonjusha – Gelsenkirchen

11.03.2023 Festojm 8 Marsin – Vetem per Zonja dhe Zonjusha – Gelsenkirchen

Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen

11.03.2023 Festojm 8 Marsin – Vetem per Zonja dhe Zonjusha – Gelsenkirchen

Arti Events

Festojm 8 Marsin – Vetëm për Zonja dhe Zonjusha 11.03.2023 e Shtune 19:00 ora në Gelsenkirchen
Ju argëtojn: Kushtrim Dobra Enis Bytyqi – Riki Show
 
Mühlbachstr. 3
45891 Gelsenkirchen
Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

11.03.2023 Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen 1

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
11.03.2023 Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen 2
11.03.2023 Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen 3
11.03.2023 Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen 4
11.03.2023 Festojm 8 Marsin - Vetem per Zonja dhe Zonjusha - Gelsenkirchen 5
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

GËZUAR VITIN E RI 2023 – ARTI EVENTS me 31.12.2022 NË BOTTROP | Große Silvesterparty in Bottrop

GËZUAR VITIN E RI 2023 NË BOTTROP

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

ARTI EVENTS me 31.12.2022 në Bottrop
Per naten ma të hareshme orgonizon pritjen e Vitit të Ri.

  • Hyrja: Për Fëmi 35€ të rritur 65€
    Darka përmbon ushqime të nxehta dhe të ftohta si dhe pije jo alkoholike * birra pa kufizim të gjitha inkluziv, si dhe shumë befasi tjera.

*** Große Silvesterparty in Bottrop ***

Adresa:

An der Knippenburg 115
46238 Bottrop

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 6

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 7
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 8
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 9
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 10
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu Vjosa Eminii Bajram Gigolla

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu, Vjosa Emini, Bajram dhe Gigolla

Të festojm se bashku Vitin e Ri 2023 në KREFELD të Gjermani-së  në një atmosfer familjar.

Në Naten e Vitit Ri do te ju argëtojnë Sinan Vllasaliu, Vjosa Emini dhe Bajram Gigolli. Salla ka kapacitet për mbi 2000 persona në një ambient të bukur.

HYRJA ESHTE 80€ PER PERSON – PER FEMIJE DERI != VJET HYRJA: 40€

RESERVIME – WHATSAPP – VIBER: 01733647579 ose 016095310462

Adresa:
Kaya Plaza
Gladbacher Straße 411
47805 Krefeld

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 11

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 12
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 13
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 14
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 15
Tregim popullor – Hajni i shpisë

Tregim popullor – Hajni i shpisë

Tregim popullor – Hajni i shpisë

YouTube player
BBK SH.P.K – Kontakt: +383 44 252 550

BBK SH.P.K – Kontakt: +383 44 252 550

Logo-BBK SH.P.K

BBK SH.P.K

Na kontaktoni për më shumë info: +383 44 252 550

  • Bëje porosin tuaj përmes telefonit…
Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

BBK SH.P.K Në Prishtinë

Logo-BBK SH.P.K