Ujë me limon dhe mjaltë, ja pija që bën mrekulli! (Video)

Në këtë artikull do të mund të lexoni për eksperiencën e Crystal Davis me një eksperiment të cilin ajo e bëri duke pirë ujë të ngrohtë me limon dhe mjaltë, çdo mëngjes për një vit të tërë.

Para disa viteve, ajo filloi të blejë dhe konsumojë mjaltë dhe pije me limon. Në fillim, asaj nuk i ndihmoi aq shumë, por gjërat ndryshuan më vonë. Konsumimi i limonit të freskët të shtrydhur dhe mjaltës organike – ujë të ngrohtë me limon dhe mjaltë –ishte një gjë krejtësisht ndryshe. Ajo e filloi këtë përvojë të re 12 muaj

më parë, për shkak se dëshironte të dinte nëse me të vërtetë ky kombinim është mahnitës siç thonin të tjerët.

Ajo tani është plotësisht e kënaqur nga rezultatet e kësaj aventure, dhe më poshtë mund t’i lexoni arsyet:

Nuk kishte më sëmundje gastro, grip apo ftohje përgjatë tërë vitit Për të qenë e sinqertë, thotë ajo, kjo përvojë ndryshoi mendjen time. Në të kaluarën ajo gjithmonë merrte viruse dhe ftohej gjatë sezoneve të ftohta. Shumica e njerëzve e kanë këtë problem, gjithashtu, transmeton Lajmi.net.

Ajo thotë se sapo filloi këtë regjim, këto ndjenja të pakëndshme dhe situata ndaluan së ndodhuri.

“Betohem se mjalti dhe pija me limon ka bërë rilindje në jetën time,” thotë ajo.
Ajo u bë një person i hershëm dhe nuk kishte nevojë më për kafe Kjo pije e pabesueshme i jep energji trupit si kurrë më parë. Do të ju zgjojë më mirë se një kafe. Ju do të ndjeni freski në jetën tuaj. Dhimbjet e kokës largohen që në javët e para. Nëse e përdorni këtë recetë nuk do të keni nevojë më për aspirina dhe medikamente të tjera që i keni përdorur më parë Të themi thjeshtë, kjo pije është e mrekullueshme.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Lexo me shume nga kjo kategori…

Si ndikon çokollata në performancën tuaj?

Këto janë lajme të mira për të dashuruarit me çokollatat: ngrënia e tyre ka ndikim pozitiv në performancën konjiktive sipas studimit të ri. Performanca konjiktive lidhet me konceptet, njohjen e modeleve, gjuhën, vëmendjen, aksionin, zgjidhjen e problemeve dhe imazheve...

mehr lesen