Spektakel me 15 Mars 2020 ne Langenfeld vetem per zonja dhe zonjusha

Spektakel me 15 Mars 2020 ne Langenfeld vetem per zonja dhe zonjusha

++ ANULOHET FESTA NE LANGENFELD ++Per shkak te situates me "koronavirusin" ka vendos KOMUNA e LANGENFELDIT qe te anulohet festa e 8marsit. Ne kemi një përgjegjësi për shëndetin tuaj, te kengtareve si dhe te ekipit tone. Ne nuk mund ta garantojmë këtë në këtë situatë....

Mbremje me Vellezrit-Mziu-me-29.02.2020-ne-Mayen-afer-Koblenz

Mbremje me Vellezrit-Mziu-me-29.02.2020-ne-Mayen-afer-Koblenz

Ju ftojmë përzemërsisht që të festoni pavarësinë e Kosovës sëbashku me neMe Daten 29.02.2020 në Mayen  afer Koblenz RESERVIME+491608164639  Adresa: La Piano EventlocationAm Wasserturm 4A, 56727 Mayen Das Fernsehen spielt im Leben vieler Albaner eine besonders wichtige...

Deutsch – Albanische Übersetzungen

Deutsch – Albanische Übersetzungen

Deutsch - Albanische Übersetzungen Teuta LOXHAJ (Dozentin, beeidigte Dolmetscherin / Übersetzuerin) und Dr. M. Loxhaj (Orthopäde/Rheumatologe, med. Übersetzer). Kontakt: +491746012126