Nuk janë vetëm Nard Ndoka dhe Mustafa Nano që kërkojnë që të implementohen vaksinat ruse anti-Covid në Shqipëri apo dhe në Ballkan. Aleksandër Vuçiç, presidenti i Serbisë madje ka shkuar në një hap më tej pasi ka vendosur që vaksina ruse të prodhohet në laboratorët e...