Kosova
Mbledhja e KQZ-së, përplasje mes VV-së dhe LDK-së

Mbledhja e KQZ-së, përplasje mes VV-së dhe LDK-së

Votues me të drejtë vote për këto zgjedhje janë 1 milion 794 mijë e 862 votues (E plotësuar 18:15) - Ahmetaj: Do t’i korrigjojmë problemet e votuesve nga diaspora Kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj ka thënë se do t’i zgjidhin të gjitha problemet e...

Votimi Përmes Postës nga Diaspora

Votimi Përmes Postës nga Diaspora

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ju mundëson qytetarëve të Kosovës që jetojnë jashtë vendit të votojnë përmes postës në zgjedhjet e përgjithshme dhe lokale që mbahen në Kosovë. Për të votuar përmes postës, ju duhet të përmbushni kriteret e zotësisë juridike, të cilat...

Muri në  Mitrovicë dhe reflektimi i tij në Luginë

Muri në Mitrovicë dhe reflektimi i tij në Luginë

Muri në Mitrovicë, veçmas këto 2 javët e fundit, gjithënjë e më shumë është duke patur implikime dhe ndërlidhshmëri me realitetin në Luginë të Preshevës. U dëgjuan edhe opsione politike, por të cilat nuk kishin qëndrueshmëri në asnjë aspekt tjetër, si ajo për shkëmbim...

Haradinaj falenderon të gjithë ata që e mbështetën

Haradinaj falenderon të gjithë ata që e mbështetën

Lideri i AAK-së dhe ish- komandanti i UÇK-së Ramush Haradinaj me anë të një statusi në Facebook ka përshëndetur të gjithë mbështetësit e tij në këto ditë sa ishte në arrest e kanë mbështetur atë. Haradinaj tha se me këtë çka ka parë këto ditë e kanë bërë që të ndihet...