Maqedonia
Bushati: Maqedonia në krizë politike

Bushati: Maqedonia në krizë politike

Situata në Maqedoni po karakterizohet nga kriza politike dhe forcat qeveritare duhet të zbatojnë Marrëveshjen e Ohrit. Kështu deklaroi ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati, në interpelancë që u thirr nga...