Vrasësit të turistëve çekë iu falën 6 vjet burg

Vrasësit të turistëve çekë iu falën 6 vjet burg

Cili është vendimi që i dha lirinë e parakohshme Sokol Mjacajt dhe dosja gjyqësore ku akuzohej që bashkë me dy vëllezërit Kodra vranë fëmijën 13-vjeçar, Agim Lera. Krimi për një varëse floriri dhe vendimi i çuditshëm i Gjykatës së Apelit të Shkodrës, që një prej të...
Finacial Times: Kriza greke me efekte edhe në Shqipëri

Finacial Times: Kriza greke me efekte edhe në Shqipëri

Rënia e remitancave dhe rritja e nivelit të papunësisë në vend do të jenë dy nga problemet që do të ketë Shqipëria si rezultat i krizës greke sipas Financial Times. Gjatë viteve të krizës në Greqi remitencat janë pothuajse përgjysmuar, ndërkohë që numri i emigrantëve...

Rezultatet e fundit: 38 bashki e majta, 13 e djathta

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në 52 bashki. Në 38 prej tyre kanë fituar kandidatët e majtë, ndërsa në 13 fitues janë kandidatët e së djathtës dhe 1 i partisë së minoritetit grek „Mega“. Pas Korçës dhe Lushnjes koalicioni i majtë ka marrë 3...