ARTI EVENTS – Organizon 8 Marsi në Gelsenkirchen – Ardian Bujupi dhe Mahmut Ferati

ARTI EVENTS – Organizon 8 Marsi në Gelsenkirchen – Ardian Bujupi dhe Mahmut Ferati

ARTI EVENTS – Organizon 8 Marsin Diten e Nënës/ Vetëm për Zonja dhe Zonjusha në Gelsenkirchen.

Me 08.03.2019 E Premte ora 19:00

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

BEKA EVENT Organizon me 18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Beka Event

 

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi
Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

31.12.2017 – Gëzuar Vitin e Ri 2018 në Langenfeld

31.12.2017 – Gëzuar Vitin e Ri 2018 në Langenfeld

31.12.2017 - Gëzuar Vitin e Ri 2018 në Langenfeld 1

Adresa:

Piano Langenfeld

Carl-Leverkus-Straße 6
40764 Langenfeld (Rheinland)

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

HERNE Gjermani afer Bochum dhe Gelsenkirchen – Gëzur Vitin e Ri 2018 me Afrim Muqiqi, Mera Zymberi dhe Veton Mushkolaj

HERNE Gjermani afer Bochum dhe Gelsenkirchen – Gëzur Vitin e Ri 2018 me Afrim Muqiqi, Mera Zymberi dhe Veton Mushkolaj

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Reklama Gezuar Vitin e Ri 2018

Të festojm së bashku Vitin e Ri 2018 në HERNE. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj… me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

{gallery}Salla per Mbremjen e Vitit te RI 2018 ne HERNE{/gallery}

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

———————————–

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

———————————–