18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

BEKA EVENT Organizon me 18.02.2018 – Koncert Familjar/Rinor në Dortmund – Për nder të 10-Vjetorit të Pavarsisë së Kosovës

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Beka Event

 

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi

17.02.2018 – Illyricum – Shoqata Arsimore dhe Kulturore Shqiptare – Organizon Mbëmje Familjare/Rinore – Korab Shaqiri, Lindita Leti dhe Kujtimi
Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden