Troje për shitje në lagjen Bardhosh

Shiten troje ne Lagjen Bardhosh të Prishtinë sipas planit urbanistik. Trojet janë të ndara sipas terenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3 deri në 5 ari. Lagjja Bardhosh është dita ditës duke u shndërruar në një lagje moderne me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Përparësi në blerjen e tyre kanë vetëm mërgimtarët nga shtetet e Perëndimit, familjarët e ngushtë dhe farefisi i tyre. Nëse bashkohen dhe në formë kolektive me i blerë atëherë trojet mund ti përcaktojnë vet se kush me kenë donë të mbetet afër njeri tjetrit. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë. Rruga është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine,Mitrovicë,Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan,Shkup dhe Tiranë

Kontakt telefon:
Tel. 0049 – 711/540 65 201
Mobil: 0049 – 172/ 134 91 96
Mobil: 0049 – 179/ 501 74 84

0se në Kosvovë:
Mobil: 0037744126252
Te gjithe telefonat kanë viber ose whatsapp
Po edhe përms emailit

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 1

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 2

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 3

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 4

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 5

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 6

 

Troje për shitje në lagjen Bardhosh 7

    Mirë se erdhët  në  faqen  tonë  Dibrani-transport 

Dibrani-Transport me një përvojë 11 vjeçare  ka ndryshuar   veprimtarinë e vet ,  riorganizime të shtuara në tregti, ndërmjetësim , shitje-blerje, risi,vizitone  faqen tonë dhe bindeni veten tuaj dhe të tjerët , mos harroni shpërndane këtë  vizitkartë  të ma poshtme qe ta kenë edhe njerëzit tuaj, qe kanë anëtarët e familjes në shtetet e Evropës e sidomos në  Gjermani. Në faqen tonë i gjeni të gjitha informatat ,  telefonat  kontaktet etj, ku  një përcjellje  e juaja  tek shokët tuaj dhe të afërmit do t’u bëni  nder atyre ,neve  dhe vetës se juaj! Për neve  është puna dhe vetëm puna ne shërbimin tuaj  të transportit  në atdhe,ndërsa për ju  mbetet  kënaqësia dhe respekti.  Mos hezitoni    thirrni  menjëherë, shkruani,komunikoni me zyrtaret tanë në telefona ose përmes  sistemit elektronik. Nga ana e juaj mjafton  vetëm një telefonatë tjerat  i kryejmë ne ! Ne transportojmë  të gjitha llojet e  mallrave në drejtim të  Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë ose  anasjelltas për në Gjermani, apo vendet tjera të Evropës. I kryejmë shërbimet tona dhe organizimin  e transportit,  zhdoganimin, blerjen e mallit për ju, shitjen  ndërmjetësimin  dhe një serë shërbimesh marrjen  dhe dërgimin  e mallrave në shtëpitë tuaja sipas marrëveshjes.

  • Kontaktoni me stafin e Dibranit – transport:

üE-Mail:

üKlikoni vizitkartën e poshtëvendosur  dhe lidheni  me faqen tonë qe të keni  informim  sa ma të plotë.

üKliko tani foton: Dibrani Transport  Respekt për bashkëpunimin e ndërsjellët !…

 

Lexo me shume nga kjo kategori…