HERNE Gjermani afer Bochum dhe Gelsenkirchen – Gëzur Vitin e Ri 2018 me Afrim Muqiqi, Mera Zymberi dhe Veton Mushkolaj

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Reklama Gezuar Vitin e Ri 2018

Të festojm së bashku Vitin e Ri 2018 në HERNE. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj… me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

{gallery}Salla per Mbremjen e Vitit te RI 2018 ne HERNE{/gallery}

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

———————————–

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

———————————–

Lexo me shume nga kjo kategori…