Pranë kutisë së votimeve është parë sot edhe presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani. Përveç se ka vënë votën, ai ka bërë thirrje për pjesëmarrje në zgjedhje.

Kjo ditë për presidentin Nishani përkon me 25 vjetorin e rënies së komunizmit, ndaj dhe sipas tij kjo ditë është historike.
“Procesi duhet të jetë i lirë dhe i ndershëm”, tha Nishani.
Por, theksoi se institucioni që udhëheq ai ka informacione për abuzime me procesin zgjedhorë por, tha se do pres fjalën e institucioneve ligjore. / RTKLive