Zemra.com – Rama dhe befasia kuqevjollcë

Përderisa kanë nisur të numërohen kutitë e para të votuesve, përfshirë edhe votat e kryeqytetasve, i pari i Qeverisë, Edi Rama, sjell ne postimin e tij në Facebook edhe imazhet nga Brenda vendvotimeve

Përderisa kanë nisur të numërohen kutitë e para të votuesve, përfshirë edhe votat e kryeqytetasve, i pari i Qeverisë, Edi Rama, sjell ne postimin e tij në Facebook edhe imazhet nga Brenda vendvotimeve.

Në një status të shkurtër të tij, i bindur në fitore, Rama shkruan:

Edi Rama

„Salla e te dhenave operative ku ekspertet kane bindjen se pjesemarrja befasuese sot ka shume kuqevjollce Brenda :-)“. / RTKLive.com

Lexo me shume nga kjo kategori…