Të mos përsërisë incidentet gjatë votim, me rëndësi numërimi

Pas mbylljes së votimeve Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha bëri apel qeverisë të mos përsërisë incidentet e ndodhura gjatë ditës në procesin e numërimit dhe të dorëzimit të kutive të votimi

”Rëndësi ka procesi i numërimit të votave, i bëj thirrje kësaj qeverie të mos përsërisë dhunimet dhe incidentet dhe parregullsitë e vërejtura gjatë ditës në procesin kyc të numërimit të votave dhe finalizimit të dorëzimit të votave” tha Basha.

Gjithashtu Basha bëri thirrje numëruesve të APPD të qëndrojnë në lartësinë e detyrës “Inkurajoj të kryejnë detyrën sipas ligjit. Ka rëndësi zbatimi me përpikmëri i leximit me transparencë në kutitë e votimit’ tha Basha. / RTKLive.com

Lexo me shume nga kjo kategori…