[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Dëbora e madhe dhe mungesa e rrymës elektrike më shumë se 10 orë kanë bllokuar lëvizjen dhe jetën normale të  qytetarëve të Dibrës. Ky qytet me mbi 10 mijë banorë mbetet i bllokuar tërësisht.

Mbrëmë rreth orës 22:00, banorë dibran kanë raportuar se  është ndërprer rryma elektrike deri në këto çaste dhe janë  bllokuar  gjithë akset rrugore për në periferi të Dibrës
Drejtuesit e pushtetit vendor dhe komuniteti i zonës po ndihmojnë  maksimalishtë që të dilet nga kjo situatë e vështirë.

/zhurnal.mk

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]