[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Grupi i hakerave „Kosovo Cyber Elite’s“ ka hakuar faqen e Hekurudhave dhe të Transportit të Maqedonisë.

Në faqe nuk shfaqen më informacione që kanë të bëjnë me ministrinë, por shfaqet emri i grupit dhe shqiponja dykrenare shqiptare, transmeton Zhurnal.

Ndërsa, edhe në sfond dëgjohet një këngë me nota patriotike shqiptare.

/albeu.com/

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]