[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

GËZUAR VITIN E RI 2023 – ARTI EVENTS me 31.12.2022 NË BOTTROP | Große Silvesterparty in Bottrop

GËZUAR VITIN E RI 2023 NË BOTTROP

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

ARTI EVENTS me 31.12.2022 në Bottrop
Per naten ma të hareshme orgonizon pritjen e Vitit të Ri.

  • Hyrja: Për Fëmi 35€ të rritur 65€
    Darka përmbon ushqime të nxehta dhe të ftohta si dhe pije jo alkoholike * birra pa kufizim të gjitha inkluziv, si dhe shumë befasi tjera.

*** Große Silvesterparty in Bottrop ***

Adresa:

An der Knippenburg 115
46238 Bottrop

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 1

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 2
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 3
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 4
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 5
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu Vjosa Eminii Bajram Gigolla

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu, Vjosa Emini, Bajram dhe Gigolla

Të festojm se bashku Vitin e Ri 2023 në KREFELD të Gjermani-së  në një atmosfer familjar.

Në Naten e Vitit Ri do te ju argëtojnë Sinan Vllasaliu, Vjosa Emini dhe Bajram Gigolli. Salla ka kapacitet për mbi 2000 persona në një ambient të bukur.

HYRJA ESHTE 80€ PER PERSON – PER FEMIJE DERI != VJET HYRJA: 40€

RESERVIME – WHATSAPP – VIBER: 01733647579 ose 016095310462

Adresa:
Kaya Plaza
Gladbacher Straße 411
47805 Krefeld

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 6

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 7
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 8
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 9
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 10
[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]