Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW – Gjermani – Große Silvesterparty in Herne

Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW – Gjermani – Große Silvesterparty in Herne

YouTube player

Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW – Gjermani – Große Silvesterparty in Herne

ARTI EVENTS me 31.12.2023 në Herne.
Per naten ma të hareshme organizon pritjen e Vitit të Ri 2024.

  • Hyrja: Për Fëmi 35€ të rritur 70€
    Darka përmbon ushqime të nxehta dhe të ftohta si dhe pije jo alkoholike * birra pa kufizim të gjitha inkluziv, si dhe shumë befasi tjera.

*** Große Silvesterparty in Herne***

Adresa:

Werderstr. 53
44628 Herne

Telefon: +4917684885431

Gezuar-Vitin-e-Ri-2024-ne-Herne-NRW
Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW - Gjermani - Große Silvesterparty in Herne 1

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW - Gjermani - Große Silvesterparty in Herne 2
Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW - Gjermani - Große Silvesterparty in Herne 3
Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW - Gjermani - Große Silvesterparty in Herne 4
Gëzuar Vitin e Ri 2024 në Herne NRW - Gjermani - Große Silvesterparty in Herne 5