Festojm 8 Marsin në Köln me 09.03.2018

Festojm 8 Marsin në Köln me 09.03.2018

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!

Facebook

Mit dem Laden des Beitrags akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Facebook.
Mehr erfahren

Beitrag ladenGoogle Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

24.03.2018 GENA, DULI dhe ZHERKA në Düsseldorf Black Diamond

24.03.2018 GENA, DULI dhe ZHERKA në Düsseldorf Black Diamond

Facebook

Mit dem Laden des Beitrags akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Facebook.
Mehr erfahren

Beitrag laden

Arti-Event: 10.03.2018 Festojm në Gelsenkirchen 8 Marsin

Arti-Event: 10.03.2018 Festojm në Gelsenkirchen 8 Marsin

 Festojm 8 Marsin Diten e Nënës/ Vetëm për Zonja dhe Zonjusha.

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

FEJZA-TRANSPORT-DRENICA

FEJZA-TRANSPORT-DRENICA

Fejza – Transport – Drenica

Transportojmë teklnikë dhe mallera të ndryshme nga Gjermanija për në të gjitha viset Shqiptare dhe anasjelltas.