Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024

Frdta e 8 Marsit ne Krefeld 10.02.2024

Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024

Festa e 8 Marsit ne Krefeld

TE DIELEN me 10.03.2024 JU ARGETOJN LIVE

GENA , LEONORA JAKUPI, GENTJANA GJERGJI DHE MAHIR DAUTI

  • HYRJA VETEM PER ZONJA DHE ZONJUSHA
  • HYRJA: 40€ (PIJET JO ALKOHOLIKE PA KUFI – COLA FANTA WASSER)
  • HYRJA VETEM ME REZERVIME

INFO/REZERVIME WHATSAPP / VIBER

  • +49 160 953 10 462
  • +49 173 160 75 30
  • +49 152 5948 51 00

ADRESA:

KAYA PLAZA

GLADBACHERSTR. 411
47805 KREFELD

Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 1
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 2
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 3
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 4
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 5
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 6
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 7
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 8
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 9
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 10
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 11
Festa e 8 Marsit ne Krefeld 10.03.2024 12

Lexo me shume nga kjo kategori…