31.12.2019 Gelsenkirchen – Gëzur 2020 me ARTI EVENTS – Engjel & Shyhrete Behluli dhe Kushtrim Dobra

YouTube player
31.12.2019 Gelsenkirchen - Gëzur 2020 me ARTI EVENTS - Engjel & Shyhrete Behluli dhe Kushtrim Dobra 1

Gëzuar 2020 me ARTI EVENTS!

Ju ftojm ta festojm sëbashku Naten më të harreshme të Viti të Ri 2019. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj… me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Lexo me shume nga kjo kategori…