[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Albin Kurti, si dhe anëtarët e tjerë të Lëvizjes Vetëvendosje, janë dërguar në Prokurorinë Themelore të Kosovës, në Pallatin e Drejtësisë.
Një gjë të tillë e ka konfirmuar për KALLXO.com, Hamdi Ibrahimi, kryetar i Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Ai tha se ende nuk kanë pranuar ndonjë kërkesë për caktim të masës së sigurisë nga Prokuroria, dhe të arrestuarit ende nuk kanë arritur në Gjykatën Themelore.

“Ne jemi në pritje të kërkesës nga ana e Prokurorisë, nuk e di a mund të bëhet ajo sonte, nesër apo në ditët në vazhdim”, thotë Ibrahimi. / Reporteri.net

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

 

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]