[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Protestuesit tanimë kanë filluar të mblidhen në sheshin “Skënderbe”. Ata po mbajnë në duar flamuj dhe pankarta të ndryshme.

Aty po qëndron edhe një numër i madh i mediave, të cilët nuk po lejohen të hynë në objektin e Kuvendit të Kosovës deri në ora 11:00.

auto p31472721133

auto p21472721137

Në sheshin “Zahir Pajaziti” fillojnë të vijnë protestuesit e parë

Në sheshin “Zahir Pajaziti” në kryeqytet tashmë kanë filluar të vijnë protestuesit, me pankarta dhe flamuj në duar.

Nga fotografitë e dërguar nga ekipet e KosovaPress-it në terren, shihen pankarta me mbishkrime “Fqinjësi të mirë me kufinjë të mirë”, “Demarkacion Po, koucensione Jo”.

Po ashtu në fotografi shihen protestuesit që po mbajnë flamurin e ish-presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova.

auto q21472719131

 

/Botainfo.info

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]