Natural Creme: Kremi që solli ndyshime rrënjësore dhe bëri mijëra klient të ndjehen të lumtur me fytyrën e tyre perfekte, të pastër, të lëmuar, pa akne, pa shenja pas akneve, pa puqrra, pa njolla. Krema është e përbërë nga bimët natyrale si vaji i kungullit, vitamina D-C dhe kripëra minerale, mundëson që lëkurës ti jep elasticitet të shpejtë dhe të keni një lëkurë perfekte. Është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure , moshe apo gjinie.
Natural Creme 1Porosia arrin mbrenda 24h ne gjithë KosovenNatural Creme 2Natural Creme 1Shqiperi Maqedoni 4-5 ditëNatural Creme 2Natural Creme 1Pagesa bëhet pasi ta merrni produktinNatural Creme 1Pagesa e postës është e përfshirë në çmimNatural Creme 7Natural Creme 1Porosia bëhet në Vizito faqen tonë në Facebook ose në viber +38649192330Natural Creme 7Natural Creme 1Porosit tani ne ju mirepresim suksesi është i menjëhershëmNatural Creme 7