Zekati dhe grupet të cilëve u takon ai

Zekati dhe grupet të cilëve u takon ai Tema që do ta trajtohet në këtë punim seminarik është: „ Grupe të njerëzve të cilëve u takon zekati “. Çështja e zeqatit në trojet tona është një ndër problemet më të medha, është obligimi i cili më së paku praktikohet në trojet...
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE