[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Skeçi ‚Plani strategjik‘ i Stupcave bëri shumë bujë mediatike.

U dhanë shumë kritika, pro dhe kundër skeçit të Stupcave, derisa ata po heshtnin.
Para pak minutash Stupcat kanë reaguar me një deklaratë zyrtare në faqen e tyre në Facebook, transmeton lajmi.net.

Më poshtë mund të shihni deklaratën e plotë të Stupcave.

Vjen reagimi zyrtar i Stupcave|FOTO

 

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]