Ndermarrja e varrimeve PIKELLIMI

pikellimi sigurim plus transport

Pikellimi Sigurim

Sigurimi për ju dhe familjen tuaj

Për vetëm 89,95€* në vit jeni të mbrojtur ju dhe të gjithë anëtarët e familjes tuaj.  Ne marrim përsipër transferimin e të ndjerit nga Evropa drejtë atdheut.

http://www.pikellimi.info

Bejm Transferimin e Kufomave nga Diaspora / Evropa  ( Gjermani, Danimark, Suedi, Holand, Franc, Zvicer, Austri, Itali, Belgjik etj…. drejt Atedheut Kosoe, Shqiperi, Maqedoni, Mal te Zi Preshev/Bujanovc etj.

Lexo me shume nga kjo kategori…