Kryetari i Nismës për Kosovën Fatmir Limaj në emisionin Debat në RTK ka thënë se janë kundër themelimit të Gjykatës Speciale sepse sipas tij ajo prek sovranitetin e vendit.

Ish-komandanti i UÇK-së që nga Gjykata e Hagës ishte akuzuar për krime lufte dhe ishte shpallur i pafajshëm tha se duhet të gjykohen individë që kanë kryer krime të mundshme gjatë luftës por që ajo mos të jetë selektive.
Limaj është i bindur se të gjithë ata që sot mendojnë ndryshe nga ai sa i përket Gjykatës Speciale dikur do të zhgënjehen. RTKLive.com