[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Një video amatore tregon momentet e ndërhyrjes së policisë në ambjentet e grevës së urisë për të nxjerrë studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike që qendronin prej dy ditësh të ngujuar.

Pamjet e filmuara nga një celular tregojnë se studentët janë gjendur të papërgatitur.

Edhe pse pamjet nuk janë të qarta, dëgjohen zërat e oficerëve të policisë por edhe studentëve.

“Çohu, çohu.. Shpejt shpejt.. vishni vishni”. Ka dhe disa britma vajzash.

Thuhet se ndërhyrja është bërë rreth orës 02:00.

Pas shpërndarjes së grevistëve, punonjësit e policisë kanë larguar xhamat e thyera të hyrjes së fakultetit.

 

{media id=1418,layout=blog}

 

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]