Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka njoftuar se të premten në ora 11:00 do të mbahet seanca në të cilën do të votohet për zgjedhjen e Presidentit.

Sipas Veselit, ky do të jetë një moment historik dhe i veçantë.

“Të premten në ora 11, Kosova do të kalojë një nga momentet më të veçanta. Kemi zgjedhjen e kryetarit të shteti”, tha Veseli.

Ai tha se për këtë post janë paraqitur dy kandidatë, Hashim Thaçi, kryetar i PDK-së dhe Rafet Rama, deputet nga po e njëjta parti.

Veseli premtoi se procesi do të jetë transparent dhe gjithpërfshirës, siç tha ai, ashtu siç është premtuar më parë. /RTKLive