[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Në kuadër të shënimit të Ditës së paqes, Kuvendi i Republikës së Kosovës po mban seancë festive por pa praninë e opozitës. Seanca po vazhdon me ekzekutimin e veprave muzikore të kompozitorëve të njohur kombëtarë dhe botërorë nga Filarmonia e Kosovës.

Opozita ka bojkotuar seancën me arsyetimin se në të do të flas vetëm Kadri Veseli. Ky i fundit tha vetëm dy fjalë.

“12 qershori është ditë sublime për popullin e Kosovës dhe këto vlerë sublime më së miri flet arti”, ka ai. / RTKLive

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]