[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Trinjaket identike nga Brazili, Rafaela, Rochele dhe Tagiane Bini vendosën që ashtu si datën e lindjes, të kenë në të njëjtën ditë edhe martesën.

Dita e dasmës cilësohet si një ndër ditët më të rëndësishme për femrat dhe motrat binjake nga Brazili i dhanë kësaj dite një vlerë të shtuar kur vendosën të martohen në të njëjtën ditë.

29-vjeçaret nga qyteti Passo Fundo, në jug të Brazilit kishin zgjedhur të vishnin të njëjtin fustan, të bënin të njëjtin make up dhe model flokësh.

Një gjë që i dallonte ishte ngjyra e ndryshme e buqetave me lule që mbanin në duar, një ‘çelës’ ky që ishte zgjedhur posaçërisht për të mos krijuar konfuzion tek dasmorët. 

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]