Si të reagoni kur partneri juaj fillon e largohet?

Ka një kohë të caktuar në çdo lidhje, kur partneri fillon të tërhiqet pak dhe juve ju duket sikur është duke u distancuar nga ju.

Ky ndryshim mund t’ju bëjë të ndiheni në panik për vazhdimin e lidhjes suaj duke ju bërë të ndiheni e pasigurt dhe duke humbur vetëkënaqësinë. Cila është mënyra më e mirë për të reaguar në një rast të tillë?

Mos bëni asgjë!
Është koha që të keni një pauzë. E vetmja gjë e mirë që mund të bëni është që të merreni me jetën tuaj, duke mos pasur kohë për t’u marrë me këtë çështje. Mos u mundoni ta pyesni atë menjëherë se çfarë është duke ndodhur, sepse kjo do t’ju bëjë të dukeni shumë ‘e ngjitur’ pas tij dhe ai do të mendojë se ju keni nevojë për të për të pasur një jetë të lumtur.

Qëndroni mendjehapur!
Mund të ketë arsye për këtë distancim që nuk kanë të bëjnë me ju. Është më së miri që të jeni mendjehapur dhe të mos nxirrni përfundime shumë herët duke u mërzitur kot.

Flisni më vonë për këtë!
Ju keni të drejtë të zbuloni pse ai është distancuar nga ju. Nëse është në gjendje t’ju tregojë se çfarë është duke ndodhur, biseda mes jush do t’ju afrojë më shumë. Nëse ai refuzon të bisedojë në lidhje me këtë çështje, atëherë është koha që ju të ecni përpara në jetë, pa praninë e tij.

Lexo me shume nga kjo kategori…

Si ndikon çokollata në performancën tuaj?

Këto janë lajme të mira për të dashuruarit me çokollatat: ngrënia e tyre ka ndikim pozitiv në performancën konjiktive sipas studimit të ri. Performanca konjiktive lidhet me konceptet, njohjen e modeleve, gjuhën, vëmendjen, aksionin, zgjidhjen e problemeve dhe imazheve...

mehr lesen