Rritja e mbështetjes në bujqësi, kerkohet staf nga ministritë tjera për implementim të programit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ka kërkuar sot ne mbledhjen e Qeverisë mbështetjen e ministrive për të bërë transferimin e zyrtarëve të nevojshëm për funksionalizimin e Agjensionit për Zhvillimin e Bujqësisë, të cilën do ta mbështesë edhe Ambasada Britanike në Kosovë, për rritjen e kapaciteteve profesionale dhe njerëzore të saj.

“Kjo do të kontribuojë në avancimin e menaxhimit të donacioneve të dyfishuara për bujqësinë që do të ndahen për subvencionimin e zhvillimit të bujqësisë në vend”, ka thënë ai. / Reporteri

Lexo me shume nga kjo kategori…