Kryeministri Isa Mustafa tha sot se qeveria do të angazhohet për të shtuar sigurinë e investitorëve, ndërkaq me strategjinë e re, do të përmirësojnë edhe klimën e biznesit.

Përmes kësaj platforme, qeveria do të ndihmojë dialogun me bizneset, ka thënë kryeministri Mustafa në mbledhjen e parë të Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik.
Në këtë këshill po marrin pjesë përfaqësues nga komuniteti biznesit, Aleanca Kosovare e biznesit, Oda ekonomike e Kosovës, ajo amerikane, si dhe përfaqësues ndërkombëtar.