Me Datën 23 & 24.02.2019 shfaqet Filmi „DASHURIA S’MJAFTON“ në Kineman „Cinetech Dronau Westfallen“

Bashkatdhetarë t’Gjermanisë

Me 23-24 shkurt do t’shfaqet ky film ne adresën e shenueme n’pllakat, e pas filmit publikut do t’i prezantohen edhe aktorët:
Çun Lajçi, Drilon Hoxha, Piero NL Hamdi Kapuçi dhe shumë të tjerë.
Publiku do ta ketë rastin ta merr edhe librin tim që Ministria e kulturës e shpërbleu me çmimin
„Ali Podrimja“ për vitin 2018 „Çakorr, vdekja ime e mirë“

 

Adresa: Mühlenmathe 37 – 48599 Gronau Westfallen

Telefon: +31654607090

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Lexo me shume nga kjo kategori…