[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]