[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Policia e Kosovës sot në ora 12:00 do të organizojë ceremoni me rastin e diplomimit të gjeneratës së 52-të të kadetëve të Policisë së Kosovës. Me këtë rast prezantohet edhe uniforma e re e Policisë së Kosovës.

Kjo ceremoni  organizohet  nga policia dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike, ku pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare.

Gazeta Tribuna ka siguruar fotografinë ku shihet uniforma e re e Policisë së Kosovës.

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]