[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Ministri Hoti në përgjigjen e tij, i ka sqaruar Jabllanoviqit se në projektligjin kombëtar përfshin asetet më të mëdha të Kosovës në AKP, si Trepçën dhe ndërmarrjet e tjera.

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]