[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

 {media id=3297,layout=blog}

Dinslaken Gezuar Vitin e Ri 2017 Shyhretja dhe Sabri Fejzullahu

 

Në çmim hynë: Darka, Mezë, pemë, pije jo alkoholike (Cola, Fanta, Ujë, Kafe, Qaj) dhe birra pa kufi. Pije alkoholike me çmim të volishum!
Hyrja fillon nga ora 19:00

Rezervimi i domosdoshum!
Për rezervime dhe për informata na kontaktoni në Telefon: 01786548281

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

 

 

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]