Gelsenkirchen – Gëzura Vitin e Ri 2016 – DULI & LETA

{mp4}246{/mp4}

Gelsenkirchen - Gëzura Vitin e Ri 2016 - DULI & LETA 1

Të festojm së bashku Vitin e Ri 2016 në Gelsenkirchen. Në një ambjent familiar dhe rinor në një sall moderne me kapacitet deri 1500 persona. Me kuzhin ku përgaditet ushqimi i freskt si dhe vend parking të mjaftushem nën përkujdesjen e personelit si dhe ofron kushte për foshnje si dhe për persona me aftësi të kufizuara.

Darka përban ushqime të ftofta dhe të nxehta si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha me çmim të biletes.  Red Bull dhe Vodka etj… me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

 {gallery}Gelsenkirchen-2016{/gallery} 

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

 

———————————–

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

———————————–

 

Lexo me shume nga kjo kategori…

TV-Kanale te ndryshme nn gjuhen Shqipe

TV-Kanale te ndryshme nn gjuhen Shqipe

Das Fernsehen spielt im Leben vieler Albaner eine besonders wichtige Rolle Das Fernsehen spielt im Leben vieler Albaner eine besonders wichtige Rolle. Anders als in vielen anderen europäischen Ländern wird das Fernsehen vom weitaus größten Teil der albanischen...

mehr lesen