Bechtel Enka shtyn nisjen e punimeve Prishtinë-Shkup. Pret Qeverinë e re!

Shkaku pse kjo Kompani ka marrë këtë vendim është frika e këtij koncerni nëse dhe sa është valide kontrata me Qeverinë në detyrë, pasi që juristët e Bechtel Enka kanë ardhur tek përfundimi që në bazë të analizave të bëra të ligjeve të Kosovës, Qeveria në detyrë nuk ka të drejtë të nënshkruajë kontrata të tilla, prandaj edhe do të mund të shfaqeshin probleme masive me Qeverinë e re në rast se ajo do t’i shpallë jovalide vendimet e Qeverisë në detyrë.

/reporteri.net/

Lexo me shume nga kjo kategori…