[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Protestuesit veteranë kanë hyrë me forcë brenda rrethojave të objektit të Qeverisë së Kosovës.
—-

Ka nisur protesta e veteranëve të luftës përballë ndërtesës së Qeverisë së Kosovës.

Protesta është tensionuar nga fillimi për shkak se veteranët kanë provuar afrimin e rrethojave të ndërtesës së Qeverisë. Ata janë penguar nga policia, e cila kishte rrethuar objektin.

Veteranët po bëjnë thirrje qeverisë për publikimin e listave të plota dhe permisimin e tyre, dhe po ashtu po kërkojnë nga institucionet të mos përkrahin themelimin e gjykatës speciale.

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]