Radio Dukagjini
LIVE OFFLINE
Genres: dancepop
Loading...
track image Now Playing :

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

Radio Dukagjini
LIVE OFFLINE
Country:
Loading...
track image Now Playing :

LIVE OFFLINE
Loading...