[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Të arrestuarit në liqenin e Badovcit nën dyshimin për terrorizëm, dyshohet të kenë planifikuar edhe helmimin e ujit në këtë liqen nga i cili furnizohen 40 për qind e Prishtinës.

Dyshimin për këtë e ka konfirmuar për Lajmi.net edhe Zëdhënësja e Ujësjellësit “Prishtina”, Arjeta Mjeku e cila ka thënë:

“Ne kemi bashkëpunimin me institucionet e drejtësisë dhe pas arrestimit të tre personave, na është sugjeruar ta ndërpresim furnizimin me ujë të pijes. Furnizimi me ujë nuk do të lëshohet deri në momentin që Instituti i Shëndetit Publik të bëjë kontrollet”, ka thënë Mjeku.

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]