Natural Creme

Mbasë dhjetë ditë përdorimi të kremes tonë ky është rezultati, klientja është shumë e lumtur, por ne jemi edhe më të lumtur kur krema ka sukses te klientët në largimin e Natural Creme 1 Aknet, puqrrat e brendshme puqrrat e jashtme, njollat e errëta me ngjyrë kafe në fytyrë si dhe njollat në fytyrë të paraqitura nga dielli. Freskon pastron tërësisht lëkurën ! Është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure, moshe apo gjinie. Sepse përbërja e tij është nga vajrat e farës së kungullit, Vitamina D,C dhe kripëra minerale.
Natural Creme 1Porosia arrin mbrenda 24h ne gjithë KosovenNatural Creme 3Natural Creme 1Pagesa bëhet pasi ta merrni produktinNatural Creme 1Pagesa e postës është e përfshirë në çmimNatural Creme 3Natural Creme 1Porosia bëhet në inbox  (Facebook) ose në viber +38649192330Natural Creme 3Natural Creme 1Porosit tani ne ju mirepresim suksesi është i menjëhershëm

Lexo me shume nga kjo kategori…

TV-Kanale te ndryshme nn gjuhen Shqipe

TV-Kanale te ndryshme nn gjuhen Shqipe

Das Fernsehen spielt im Leben vieler Albaner eine besonders wichtige Rolle Das Fernsehen spielt im Leben vieler Albaner eine besonders wichtige Rolle. Anders als in vielen anderen europäischen Ländern wird das Fernsehen vom weitaus größten Teil der albanischen...

mehr lesen