[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Policia e Kosovës ka raportuar se në fshatin Maxhunaj, të Vushtrrisë është gjendur një mjet i pashpërthyer.

Një person ka njoftuar në polici se në afërsi të ish qumështores për skaj rrugës kishte vërejtur një mjetë të dyshuar të pashpërthyer.

Në ora 16:25 njësiti i FSK-ës së bashku me njësitin e KFOR-it Amerikan kanë ardhur në vendin e ngjarjes dhe e kanë marrë mjetin e pa shpërthye me vete, granatë dore të prodhimit jugosllav M 75 e cila ishte e paketuar në paketim plastik me ngjyre të gjelbër.

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]