31.12.2018 Gelsenkirchen – Gëzur 2019 me ARTI EVENTS – Engjel & Shyhrete Behluli, Mahmut Ferati dhe Veton Mushkolaj

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Gezuar Vitin e Ri 2019 ne Gelsenkirchen

Gëzuar 2019 me ARTI EVENTS!

Ju ftojm ta festojm sëbashku Naten më të harreshme të Viti të Ri 2019. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj… me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

{gallery}Gezuar-2019-Arti-Events-Gelsenkirchen{/gallery}
Adresa: Ulrichstraße 2A, 45891 Gelsenkirchen

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

———————————–

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

———————————–

Lexo me shume nga kjo kategori…