[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka reaguar ndaj deklarimeve të kryeministrit dhe zv/kryeministrit, duke thënë se Mustafa dhe Thaçi me dhunë e kanë shpëtuar pushtetin.

“Mustafa e paska thirr kryeministrin e Punëve të Jashtme me i ndihmu në konferencë për me kërcënu edhe më shumë qytetarët. Sipas tyre me dhunë e paskan shpëtu pushtetin që natyrisht është halli më i madh i tyre.

Muatafa nuk mujti pa më përmend duke treguar se i ka shpenzuar 8 milionë në shesh dhe se unë po tentojsha me ja prish. Më mirë është me fol për keqpërdorimet milionëshe në shesh. Më mirë është me fol për Jabllanoviqin. Më mirë është me fol për migrimin e jo për paranojën e ruajtjes së pushtetit. Më mirë është me fol për atë çka po na pret si Kosovë me këtë qeveri.

Duke i parë rrahjet e qytetarëve, jam i tmerruar me masat që Mustafa i merr duke menduar se qytetarët po dojnë me ja marr karrikën” (sic), ka shkruar Ahmeti në Facebook /Telegrafi/

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]